Online spelletjes

Online spelletjes

Er zijn een hoop leuke spelletjes die je online kan vinden. Deze spellen proberen de meeste bordspellen te vervangen en zijn vaak net zo leuk om te spellen als de echte bordspellen. Hieronder vind je drie van deze bordspellen waar je wel wat tijd in kan steken. Het zijne van deze spellen is dat je ook tegen de computer kan spelen.

Monopoly Idle

Groot fan van monopoly, maar is er niemand om mee te spelen? Dan is deze eenmansversie echt iets voor jou. Het doel is om zo ver mogelijk in het spel te komen zonder al je geld te verliezen. Koop de bekende wegen uit het originele spel en word een echte tycoon. Pas wel goed op want je kunt gewoon in de gevangenis terechtkomen en een deel van je bezittingen verliezen. Kan jij alles bezitten zonder af te gaan? Veel geluk!

Flash ludo

Het bekende mens erger je niet in een mooie 3D uitvoering. Probeer als eerste al je poppetjes in het midden te krijgen. Pas wel goed op, want de tegenstander kan gemakkelijk op jou poppetje landen in hem terugsturen naar het begin. Kan jij als eerst naar het midden komen en de koningin bemachtigen? Probeer het nu uit en win!

Flash chess 3

Schaken is niet makkelijk en je moet veel oefenen om er goed in te worden. Daarom is het ook handig om te kunnen oefenen als er niemand is om mee te spelen. Flash Chess 3 is een schaakspel waarin je tegen de computer moet spelen op verschillende moeilijkheidsgraden. De computer wordt per moeilijkheidsgraad steeds moeilijker om te verslaan dus probeer zelf ook goed na te denken over je volgende zet zodat je de computer altijd een stapje voor bent. Het spel is te spelen met de muis en is dus niet moeilijk te spelen. Kan jij ze allemaal verslaan?

Terug naar overzicht