Hedendaagse ontwikkelingen

Door technische ontwikkelingen spelen steeds minder mensen bordspellen. Als je een spelletje speelt op je tablet of telefoon kun je dit overal doen waar je maar wilt. Op vakantie, onderweg of op je werk, overal waar internet is kun je online games spelen. Ook zijn er steeds meer bordspellen die worden uitgebreid met technische snufjes. Zo zijn er verschillende bordspellen die zijn uitgebreid met een app.

Online games of toch ouderwetse bordspelen?

Houd jij niet van bordspellen? Je kunt ook spelletjes online spelen! Op Funnygames.nl kun je online games spelen in verschillende categorieën. Je kunt schietspelletjes spelen of een echte meiden game. Het is maar net wat jezelf leuk vindt! Het spelen van een ouderwets bordspel is natuurlijk wel veel sfeervoller.

Nieuwe bordspellen

We kennen natuurlijk allemaal de klassieke bordspellen als schaken en dammen. Ook spellen als Scrabble en Levensweg behoren tot de oudere bordspellen. Er zijn ook veel bordspellen die regelmatig worden vernieuwd. Een spel waar meerdere varianten van bestaan is Monopoly. Een van de nieuwste versies is Monopoly: Game of Thrones Collector`s Edition. Bordspellen worden vaak ontwikkeld aan de hand van populaire tv series en beroemde personen. Al worden de meeste bordspellen regelmatig vernieuwd, de spelregels blijven over het algemeen hetzelfde. Speel je niet zo vaak een bordspel? Kies dan voor een neutraal bordspel. Bordspellen met een bepaald thema kunnen na een tijdje gaan vervelen en uit de mode raken. De basic Monopoly versie gaat jaren mee en zal je niet snel vervelen!