Bordspellen als apps / online games

Bordspellen als apps/online games

Er zijn verschillende bordspellen verkrijgbaar voor op de iPad. Je kunt zo met z'n allen een bordspel spelen. Je hebt hebt dan geen pionnen, dobbelstenen en speelbord nodig. Je hoeft dus niet meer uren te zoeken naar een bordspel wat ergens op zolder zou moeten liggen. Je kunt de app opstarten op je tablet en meteen beginnen met spelen. Ook heb je nooit meer discussie over de spelregels want je tablet past de regels voor je toe. Je kunt bordspellen op een Ipad ook alleen spelen. Je kunt zo alvast een beetje oefenen of wennen aan een nieuwe spelletje. Je speelt dan meestal tegen een computer.

Online games

Heb je geen tablet of wil je graag een kort spelletje spelen? Dan kun je surfen naar diverse spelletjes websites. De spelletjes zijn meestal voorzien van een korte uitleg en worden vaak gratis aangeboden. Spelletjes zijn opgedeeld in verschillende categorieën zodat je snel een spelletje kan vinden wat bij je past. Sommige online games hebben ook een multiplayer optie. Je kunt dan samen met een vriend of vriendin een spelletje spelen. Samen spelen is natuurlijk leuker dan alleen!

Ideeën opdoen?

Je kunt ook altijd inspiratie opdoen in de applicatie store die elke moderne mobiel en tablet heeft. Voor Apple apparaten kun je een kijkje nemen in de App Store. Android apparaten zijn uitgerust met Google Play. De meeste online games zijn geschikt voor zowel Apple als Android apparaten. Heb je een leuke bordspellen app gevonden? Dan kun je deze meteen downloaden! Hieronder staan alvast vier leuke bordspellen voor je klaar!

Terug naar overzicht