Beurzen / Awards / Evenementen

Misschien wist je het niet, maar er bestaan veel beurzen die betrekking hebben op (bord)spellen. Van de grotere gamingconventies had je wellicht al gehoord, maar bordspellenbeurzen zijn vrij onbekend in ons land. Daarom besteden we op deze pagina aandacht aan een aantal leuke beurzen voor iedereen die van bordspelletjes houdt!

Op deze spelbeurzen maken de uitgevers of makers van spellen ook vaak kans op een prijs, bijvoorbeeld beste spel van het jaar. Voor de makers van deze spellen is zo'n prijs natuurlijk een hele eer. De meeste spellenbeurzen zijn jaarlijks terugkerende evenementen. Lijkt het je leuk om eens naar zo'n evenement te gaan? Houd dan goed de data in de gaten en bestel op tijd je kaartje! De spelevenementen die hieronder worden beschreven zijn in ons eigen land of in onze buurlanden Duitsland of België. Prima uitstapjes dus voor het hele gezin, ook de kinderen kunnen mee!

Bekende spelbeurzen:

We beschrijven hieronder een paar van onze favoriete spelbeurzen, dicht bij huis zodat je er met het hele gezin heen kunt: